Katona Tibor

Tulajdonos, Modena Beauty Salon

Ügyvezető, Nail Artists Hungary Kft.


Szeretettel üdvözlöm, Katona Tibor vagyok, a Modena Beauty Salon Budapest tulajdonosa.
A kitűnő minőségű MODENA NAILS és BLULOU márkák forgalmazójaként ugyanazt a magas szintű minőségi és szakmai elvárást tekintem irányelvnek a Modena Beauty Salon létrehozása és működtetése terén, amit az alapanyag gyártók tulajdonosai a termékek megalkotásakor elhatároztak. 
A Modena Beauty Salon alapelvei a minőség, a megbízhatóság, a luxus érzése, a vendég szeretete és a kellemes hangulat biztosítása és természetesen mindannyiunk egészségének a védelme.
Így várjuk minden kedves vendégünket, kiváló szakemberekkel a Modena Beauty Salon-ban, Budapest központjában.


Martonosi Enikő 

Kéz-, lábápoló és műkörömépítő
Master Educator

2007-ben végeztem el a kéz,-lábápoló és műkörömépítő képzést. Folyamatosan versenyeken és szakmai továbbképzéseken veszek részt. Okj képzések gyakorlati oktatójaként tevékenykedtem. Jelenleg szalon munkám mellett, továbbképzéseket tartok.  Fontos a  vendégeim elégedettsége, maximális minőségű kiszolgálása.  Mottómmá vált a "gyorsan, szépet, tartósan"! Minőségi, precíz munka, a vendég személyiségéhez illő alkotás, luxus alapanyagokkal vár, ha betérsz hozzánk!

 Szegeden az Eni Nails szalon tulajdonosaként, és Budapesten a Modena Beauty Salon-ban is szeretettel várom a kedves, szépülni vágyó vendégeimet, illetve tanulóimat, kezdőtől haladóig. 




Sárközi Tünde

Kézápoló, műköröm építő

Már kislány koromban imádtam festeni a körmeim, így már akkor megfogalmazódott bennem, hogy egy nap profi műkörmös szeretnék lenni.
Munkán során igyekszem precíz, igényes és stílusos körmöket készíteni a vendégeim igényei szerint. Szeretek naprakész lenni a szakmámban, folyamatosan követem a divatot, a trendeket, részt veszek továbbképzéseken, hogy vendégeim számára a legtökéletesebb körmöket tudjam elkészíteni.
Úgy gondolom, ez nem csak egy szakma, ez hivatás. A szép körmök mellett gondoskodom a barátságos fogadtatásról és a jó hangulatról.  Szeretem, ha a vendégeim elégedetten távoznak és örömmel várják a következő időpontjukat. 
Beszélek angolul, szeretettel várom a külföldi vendégeket is.

Takács Viki

Szempilla Stylist

Gyerek korom óta vonz a szépségipar világa és 2022 - ben végre elkezdhettem a gyakorlatban is megvalósítani, minden nap átélni az alkotást, a kedves vendégek megszépítését.

 
Ezt imádom, ez az életem és mindig ezzel szeretnék foglalkozni. Folyamatosan képzem magam,  bővítem és finomítom a tudásom.
Azért vagyok szempilla stylist, hogy megszépítsem a kedves vendégek szemét, tekintetét, átvarázsoljam és vonzóbbá tegyem az arc jellegét. Természetesen egy szép műszempillával könnyebbé tehetjük a mindennapi reggeli és esti rutin szépítkezést is.


 Sokan kérdezik, hogy nem unalmas ezt csinálni, nem monoton? A válaszom az, hogy nem! Nagyon türelmes és végtelenül lelkes vagyok. Mindenkinek más a szeme, a szem formája, a pilláinak hossza, mennyisége, vastagága, más az egyénisége. Minden szem egy új kihívás, amivel alkothatok, hogy szép, minőségi és tartós szettel ajándékozhassam meg a vendégeimet.

Gonda Anikó

Lábápoló pedikűrös.

Számomra a pedikűr folyamatos fejlődés, tanulás, új technológiák és technikák megismerése. 

A legújabb technikával, professzionális gépekkel, biztonságosan kezelem az adott problémát.


Az esztétikus, szép láb és köröm elkészítése, az egészségügyi kihívások. a fájdalmas elváltozások kezelése, fontos számomra. Jó érzés, hogy megkönnyíthetem vendégeim mindennapjait.
A CUKORBETEGEK lábát biztonsággal kezelem. 

Problémás, nehéz lábak – tyúkszem, berepedezett sarok, bőrkeményedések, köröm benövések, – kezelése és tehermentesítése.
Kombinált kezelésekkel, kézi és gépi pedikűrrel fájdalommentesen, folyamatos fertőtlenítéssel végzem a munkám. Ügyelek arra, hogy a vendégeim tiszta és fertőzésektől mentes környezetben kapják a kezeléseket.


Szolgáltatásaim :
- Esztétikai pedikűr: 

Az egészséges, szép láb szakszerű ápolását jelenti.
Rövidítem és formázom a láb körmeit, a vendég igényei szerint gél lakkozom és díszítem is azokat.
- Problémás lábak:

A vendégek lábán a különböző ortopédiai elváltozások miatt bőrkeményedések, tyúkszemek alakulnak ki. A fájdalmas benőtt köröm, diabéteszes lábápolás is ide tartozik. Speciális technikával, anyagokkal, szaktudással kezelem. Akik problémás lábakkal foglalkoznak, tudják, hogy nagyon fontos időben felismernünk az elváltozásokat. Ha szükséges, szakorvosokhoz irányítjuk a kedves vendéget.  Az időben, jól kezelt lábakon elkerülhető a trombózis, fekély, ezért is jelentős a tüneteket időben felismerni, szakszerűen kezelni.

Szeretettel, szakértelemmel, jó hangulatban és szeparált, kényelmes körülmények között várom a szépülni vágyó és a problémás lábú vendégeimet.