Katona Tibor

Tulajdonos, Modena Beauty Salon

Ügyvezető, Nail Artists Hungary Kft.


Szeretettel üdvözlöm, Katona Tibor vagyok, a Modena Beauty Salon Budapest tulajdonosa.
A kitűnő minőségű MODENA NAILS és BLULOU márkák forgalmazójaként ugyanazt a magas szintű minőségi és szakmai elvárást tekintem irányelvnek a Modena Beauty Salon létrehozása és működtetése terén, amit az alapanyag gyártók tulajdonosai a termékek megalkotásakor elhatároztak. 
A Modena Beauty Salon alapelvei a minőség, a megbízhatóság, a luxus érzése, a vendég szeretete és a kellemes hangulat biztosítása és természetesen mindannyiunk egészségének a védelme.
Így várjuk minden kedves vendégünket, kiváló szakemberekkel a Modena Beauty Salon-ban, Budapest központjában.


Martonosi Enikő 

Kéz-, lábápoló és műkörömépítő
Master Educator

2007-ben végeztem el a kéz,-lábápoló és műkörömépítő képzést. Folyamatosan versenyeken és szakmai továbbképzéseken veszek részt. Okj képzések gyakorlati oktatójaként tevékenykedtem. Jelenleg szalon munkám mellett, továbbképzéseket tartok.  Fontos a  vendégeim elégedettsége, maximális minőségű kiszolgálása.  Mottómmá vált a "gyorsan, szépet, tartósan"! Minőségi, precíz munka, a vendég személyiségéhez illő alkotás, luxus alapanyagokkal vár, ha betérsz hozzánk!

 Szegeden az Eni Nails szalon tulajdonosaként, és Budapesten a Modena Beauty Salon-ban is szeretettel várom a kedves, szépülni vágyó vendégeimet, illetve tanulóimat, kezdőtől haladóig. 




Magyar Eszter

Kézápoló, műköröm építő

Magyar Eszter vagyok. 2019 óta műkörömépítő!
Mindig is szerelem volt a körmözés, de sajnos sokat kellett várnom rá hogy beteljesüljön az álmom.

A szakma megszerzése után belevetettem magam a tanfolyamok és a versenyzés világába!
Nemzetközi versenyeken 15 aranyérmet és 4 ezüst érmet sikerült bezsebelnem extrém és szalon kategóriákban egyaránt. Egy hazai versenyen pedig 2023-ban géllakk kategóriában a dobogó legfelső fokára állhattam.

A versenyekre való felkészülés során szerzett tapasztalatok nagyon sokat segítettek abban hogy a szalon munkám során még precizebben tudjak dolgozni.
Rengeteg továbbképzésen vettem részt és folyamatosan próbálom fejleszteni magam hogy az éppen aktuális trendekkel tudjam tartani a lépést.

Számomra alap és egyben a legfontosabb, hogy a szép, tiszta munkát adjak a vendégeimnek.  Szeretem, ha a vendégeim elégedetten és vidáman távoznak a szalonból és a legközelebbi időpontra is örömmel érkeznek.


Papp Dorián

Kézápoló, műköröm építő

Körülbelül 12-13 éves koromban kezdett el érdekelni és megmozgatni a műkörmözés világa. Már akkor autodidakta módon elkezdtem a családon belül gyakorolni és rengeteg videót néztem róla hogyan is kell ezt csinálni. Ahogy láttam a rengeteg profi oktató munkáját az volt bennem hogy én is ezt szeretném nagy koromban csinálni de ugyan ilyen szinten. 

 2021 tavaszán sikeres műköröm építő és kézápoló vizsgát tettem. Azóta folyamatosan szalonban dolgozom és fejlesztem magam. Továbbképzésekre járok és a versenyzés szerelmese is lettem a szakmán belül. Az első két versenyemen nem sikerült helyezést elérnem de a következőnél gőzerővel elkezdtem gyakorolni aminek meg is lett a gyümölcse ,az első helyezést sikerült elérnem és azóta is amelyik versenyen indultam, mindegyiknél sikerült dobogóra állnom. 

Nagy álmaim közé tartozik hogy oktathassak és kijussak Düsseldorfba a világbajnokságra egyszer. A sok verseny tapasztalat a szalon munkában is meglátszik, hiszen megtanultam még precízebben dolgozni. 

Szalonmunkám során törekszem a tökéletességre és hogy minden vendégemnek a stílusához megfelelő körmöket tudjak készíteni. 
A célom hogy ne csak körömként hanem ékszerként tudják viselni a vendégeim az elkészült munkát.
Szeretettel, maximális szaktudással, professzionális anyagokkal és jó hangulatú szalonban várom minden meglévő és új vendégemet.

Gonda Anikó

Lábápoló pedikűrös.

Számomra a pedikűr folyamatos fejlődés, tanulás, új technológiák és technikák megismerése. 

A legújabb technikával, professzionális gépekkel, biztonságosan kezelem az adott problémát.


Az esztétikus, szép láb és köröm elkészítése, az egészségügyi kihívások. a fájdalmas elváltozások kezelése, fontos számomra. Jó érzés, hogy megkönnyíthetem vendégeim mindennapjait.
A CUKORBETEGEK lábát biztonsággal kezelem. 

Problémás, nehéz lábak – tyúkszem, berepedezett sarok, bőrkeményedések, köröm benövések, – kezelése és tehermentesítése.
Kombinált kezelésekkel, kézi és gépi pedikűrrel fájdalommentesen, folyamatos fertőtlenítéssel végzem a munkám. Ügyelek arra, hogy a vendégeim tiszta és fertőzésektől mentes környezetben kapják a kezeléseket.


Szolgáltatásaim :
- Esztétikai pedikűr: 

Az egészséges, szép láb szakszerű ápolását jelenti.
Rövidítem és formázom a láb körmeit, a vendég igényei szerint gél lakkozom és díszítem is azokat.
- Problémás lábak:

A vendégek lábán a különböző ortopédiai elváltozások miatt bőrkeményedések, tyúkszemek alakulnak ki. A fájdalmas benőtt köröm, diabéteszes lábápolás is ide tartozik. Speciális technikával, anyagokkal, szaktudással kezelem. Akik problémás lábakkal foglalkoznak, tudják, hogy nagyon fontos időben felismernünk az elváltozásokat. Ha szükséges, szakorvosokhoz irányítjuk a kedves vendéget.  Az időben, jól kezelt lábakon elkerülhető a trombózis, fekély, ezért is jelentős a tüneteket időben felismerni, szakszerűen kezelni.

Szeretettel, szakértelemmel, jó hangulatban és szeparált, kényelmes körülmények között várom a szépülni vágyó és a problémás lábú vendégeimet.