Gél Lakkozás

A gél lakk természetessége miatt könnyű megszokni a viselését, ráadásul rendkívűl tartós megoldást is kínál! A gél lakkal elképesztően természetes hatású köröm készíthető, így azoknak is bátran ajánljuk, akik még most ismerkednek a műkörömmel! Természetes viselést, és rendkívűl tartós megoldást kínál. 

Ha neked sem bír többet a körmeiden lévő lakk, mint 3 nap, akkor próbáld ki a géllakkot, hiszen a gél lakkos körömnél 3 hét eltelte után is csak a lenövés látszik! A puha körmöket megerősíti és védi is, így a saját köröm megerősítésére is alkalmas, a lakk rugalmassága miatt pedig a körmöt ért hatásokat repedés, és felválás nélkül átveszi. Kéz és lábkörömre egyaránt használható!

Kinek ajánljuk a gél lakkot?

  • Akik szeretnének folyamatosan ápolt, esztétikus körmöket.
  • Akik szeretnék saját, természetes körmüket megerősíteni, hosszabbítani.
  • Akiknek nincs elég idejük a körmök ápolására, lakkozására.
  • Akik szeretik a természetes megjelenést, és a tartós megoldások hívei!
  • Akik kipróbálnának valami újat, akár még valami extravagánsat is!

Kézápolás

Azzal bizonyára mindannyian egyetértünk, hogy kezeink és vele együtt körmeink, a mindennapok során folyamatosan igénybe vannak véve. Nemcsak az időjárás viszontagságaival kell megküzdeniük (hideg, szél, erős napfény), hanem a háztartásokban is előforduló vegyi anyagokkal (tisztítószerek, vegyszerek), valamint a manapság oly gyakori fertőtlenítéssel és szárítással is. Kezünk és körmeink folyamatos ápolása így legalább olyan fontos feladat, mint arcbőrünk ápolása! Modern és kényelmes szalonunkban az esztétikus műkörmök építése mellett, a kéz ápolására is nagy hangsúlyt fektetünk. Szánj magadra egy kis időt, és add meg kezeidnek a méltó bánásmódot!


Gél lakkozás Budapesten a Modena Beauty luxus szalonban! Gyönyörű gél lakk, esztétikus műkörmök, kényeztető kézápolás, csodás környezetben, mert Te is megérdemled!