Lábápolás 

A kezeink mellett a lábunk ápolására is kiemelt figyelmet kell fordítanunk! Az egész napos igénybevétel, a munka, séta vagy mozgás következtében a lábaink is megérdemelik a gondoskodást, de akár a nem megfelelően kiválasztott lábbeli is erősen indokolhatja a speciális lábolási kezeléseket. A rossz cipők viselése miatt ugyanis kialakulhatnak különböző elváltozások és megbetegedések, mint például bőrkeményedés, tyúkszem, repedezett sarok, benőtt köröm, de egy gombás fertőzés is megnehezítheti mindennapjainkat. Egy jól képzett szakember könnyen felismeri ezeket a problémákat és megfelelően képes őket kezelni. Szalonunkban speciális lábápolási szolgáltatások várják lábad, ha szüksége van rá!


Ugyanakkor elmondhatjuk azt is, hogy a pedikűr egyaránt szolgálja lábunk egészségét és esztétikáját. Ha bármilyen bőrelváltozással küzdünk, feltétlen javasolt a rendszeres ápolás, de abban az esetben is érdemes felkeresni a pedikűrőst, ha elfáradt lábunkat kicsit kényeztetnénk, vagy éppen a megjelenésre szeretnénk adni! A teljes pedikűr nemcsak a bőr, hanem a körmök ápolását is magába foglalja, és gél lakk segítségével különösen esztétikus lábkörmöket varázsolhatunk! 


Kiknek ajánljuk a pedikűrt, speciális lábápolást?

  • Mindenkinek javasoljuk a pedikűrt és a lábápolást, akik szeretnék kicsit megpihentetni és kényeztetni megfáradt lábukat.
  • Akik puha, szép és ápolt lábakra vágynak! 
  • Pedikűr alkalmazható tyúkszem eltávolítás, benőtt köröm kezelés vagy bőrkeményedés eltávolítás esetén is.
  • Akik szeretnének a lábuk megjelenésére adni, azok számára a lábkörmök gél-lakkozását is ajánljuk!