Fülbelövés

A legjobb helyen jár, ha minőségi és biztonságos fülbelövést és fülbevalót szeretne. Mind a fülbevalók és fülbelövő  rendszerek a Studex világvezető márkás termékeit és szolgáltatásait kínáljuk.  

Szakembereink a legjobb képzésben részesülnek és kiváló, személyre szóló tanáccsal szolgálnak mind Önnek, mind a gyermekének.  Itt a legjobb kezekben vannak. 

A Studex fülbevaló rendszerek előnyei


  • Szabadalmazott fülbelövő eszköz és kiváló anyagok
  • Hajszálpontos lyukasztás 
  • Biztos, higiénikus és gyors
  • Fülbevalók és kapcsok steril buborékcsomagolásban
  • Elegáns belőhető fülbevalók széles választéka
  • Valamennyi Studex fülbevaló antiallergén, nikkel,- ólom.- kadmium- és kobaltmentes.
  • A rögzítő biztosítja a fül szellőzését, ami felgyorsítja a gyógyulást.
  • A rendszereink megfelelnek az EU CE-irányelveinek, valamint az amerikai FDA irányelveknek (Amerikai Élelmiszer - és gyógyszerhatóság).

Biztonságos fülbelövés

A Studex egyedi szabadalmazott fülbelövő rendszerei biztonságosak és higiénikusak. A belőhető fülbevaló, aminek a hegye kilyukasztja a fület, steril buborékcsomagolásban található. Ez a precíziós eszköz egyszerűen és gyorsan kezelhető. Ennek segítségével egyszerre történik a fül kilyukasztása, a belőhető fülbevaló behelyezése és fülbevaló kapocs felhelyezése. Az EU CE-irányelvek, valamint az amerikai FDA-irányelvek betartása magától értetődő.

Ápolás

A fülbelövést követő megfelelő és rendszeres ápolás legalább annyira fontos a szép és egészséges fül érdekében, mint a kiváló füllyukasztó eszköz, a kitűnő fülbevaló és a tapasztalt fülbelövő szakember. A frissen lőtt lyukat legalább naponta kétszer kezelni kell a megfelelő utókezelő termékkel. Ezzel a gyulladások és a komplikációk könnyedén elkerülhetők.  

Kezelési útmutató

Hogyan kezelheti a legjobban az újonnan lőtt füllyukat? Mit ne tegyen? Hogyan segítheti elő a gyógyulást? Mire kell ügyelni a porcrészbe történő belövés esetén?

Studex Baby Box belőhető fülbevalók

A Studex újdonsága a Baby Box termékcsalád, ami nem csak egy pár belőhető fülbevalót jelent, hanem annál sokkal többet! Amennyiben tanácstalan mit vigyen ajándékba az első baba látogatás alkalmával, ha nem tudja mit ajándékozzon karácsonyra, névnapra, húsvétra, ha nincs ötlete mit vegyen születésnapra vagy keresztelőre, ajánlom figyelmébe a Studex újdonságát. A Baby Box tartalma egy pár steril, rövid szárú, nikkelmentes orvosi fém fülbevaló, fertőtlenítős lapocska, fényképtartós díszdoboz, utókezelő folyadék, egy pár zárókapocs. A díszdoboz továbbá alkalmas az első kipotyogott tejfog és az első levágott hajtincs tárolására is. Amennyiben a Baby Box felkeltette érdeklődését, kérem érdeklődjön elérhetőségeim bármelyikén, szívesen tájékoztatom a lehetőségekről, árakról. 

STUDEX® PLUS

A STUDEX PLUS System több mint 40 éve bizonyít. A segítségével világszerte már több millió fülbelövés történt. A steril buborékcsomagolás a fülbevaló és a kapocs mellett tartalmaz egy egyszer és egyféleképpen használható tartót a kapocs számára, illetve egy egyszer és egyféleképpen használható adaptert a fülbevaló számára. A fülbelövést végző szakember ezt helyezi szakszerűen az eszközbe. A kapocs tartó, rugalmas védő biztosítja, hogy az eszköz ne érintkezzen a füllel. 

Studex® System75™

A Studex System75 alig érezhető, szinte hangtalan és így gyerekek számára is ideális. Ráadásul az optimális higiénia garantált: A fülbevaló és a rögzítő rész egy egyszer használatos steril kapszulában kerül közvetlenül az eszközbe. A kapszula sem behelyezéskor, sem eltávolításkor nem érintkezik az Ön bőrével, de még a belövést végző szakember sem érinti. A szabadalmaztatott technológia garantálja a különösen gyengéd fülbelövést. Éppen ezért még a fül felső részén található, lapos porcterületen történő belövésre is alkalmas. Tekintse meg részletes útmutatónkat, amely 12 lépésben bemutatja a füllyukasztás folyamatát a Studex System75-el